Vorige week donderdag hebben we een heerlijk, gezellig teamuitje in Amsterdam beleefd. Amsterdam, altijd leuk. Met prachtig weer werden we rond geleid door de Jordaan. Van oorsprong de bloemetjesbuurt van Amsterdam en dat was de reden waarom de Fransen er de naam Jardin aan gaven. Later dus verbasterd tot Jordaan. Een bezoek aan het Baantjer café leerde dat de dames van plezier in het echte leven geen raam hebben tegenover dat mooie kroegie.

De wandeling werd vervolgd met als eindstation het Baantjer museum. Daar kregen we naast over heerlijk helder Heineken bier ook zangles. Ofwel, met zijn allen vormden we het smartlappen koor van de Rabobank. Adriaan leerde ons om je emotie in het lied te leggen. Denk maar even aan verdrietig moment en dan zingen, aldus Adriaan. Dat was voor mij en waarschijnlijk voor alle collega’s niet zo heel moeilijk. Direct denk je dan aan Ian. Feestnummer bij uitstek, maar nu niet aanwezig. Hij revalideert na een hersenbloeding en ook vanaf deze plek wens ik hem een enorm goed herstel toe.

Accordeonist René wist met zijn onvervalste Amsterdamse humor recht voor zijn raap iedereen op scherp te zetten. Prachtig. Dat is pas feedback geven. Het OEPS model past hier niet, maar de boodschap komt over. Na een heerlijk buffet en nog een paar borrels werd ik keurig thuis gebracht door Robbert.

Organisatie: dank je wel!