Wie op zoek is naar een goede coach wil natuurlijk weten waar een goede coach aan moet voldoen. Het allerbelangrijkste is in mijn ogen of er een klik is tussen de coachee en de coach. Na één gesprek voel je dat.

Maar het gaat verder dan de goede klik. Je wilt ook dat er kwaliteit wordt geboden. En dat kan ondermeer afgeleid worden of de coach wel of niet gecertificeerd is. En dat ben ik 😉

Goed dus om te weten dat ik als Professional Certified Coach (PCC) aangesloten ben bij het ICF.

PCC is een kwaliteitskeurmerk voor coaches, en biedt coachees de garantie dat ze werken met een professional die de nodige kennis en basiscompetenties bezit, zich continu bijschoolt en kan terugvallen op een breed en stevig netwerk van ervaren en geaccrediteerde coaches.

Kwaliteit dus gegarandeerd. Als je denkt dat ik je kan helpen, bel me op voor een afspraak en dan weet je snel genoeg of het klikt.