Sinds een halfjaar integreer ik in mijn coaching de kracht van hartcoherentie.
Simpel gezegd: dat is de samenwerking van je zenuw, immuun en hormoonsysteem.
Nog simpeler: de samenhang tussen je brein, je hart en je gedrag.

Maar wat het nou echt betekent werd mij wel duidelijk toen ik onderstaande feedback kreeg van iemand die bij mij het coachtraject op basis van HeartMath heeft doorlopen.

Terugkijkend op mijn HeartMath-traject kan ik niet anders dan een gevoel van diepe dankbaarheid en voldoening ervaren. Wat een reis is het geweest! Vanaf het moment dat ik begon, voelde ik meteen de impact van de eenvoudige, maar krachtige technieken die HeartMath biedt. Door bewuster te worden van mijn hartritme en het effect van stress op mijn lichaam, heb ik geleerd om op elk moment mijn emotionele evenwicht te verbeteren. Dit heeft niet alleen gezorgd voor een betere gezondheid, maar ook voor een helderder denkvermogen en meer innerlijke rust.

De begeleiding van Martin, de zeer ervaren, no-nonsense en evenwichtige coach, was van onschatbare waarde. Vanaf het eerste gesprek voelde ik een sterke klik met hem. Zijn aanpak was nuchter en doelgericht, en hij wist precies hoe hij me door de soms uitdagende momenten van het traject moest begeleiden. Zijn vermogen om complexe concepten eenvoudig en toepasbaar te maken, heeft me enorm geholpen om de technieken van HeartMath in mijn dagelijks leven te integreren.

Wat me het meest heeft geraakt, is hoe coherentie aanstekelijk werkt. Door zelf aan mijn evenwicht te werken, merkte ik dat mijn omgeving ook positief veranderde. Het was alsof de kalmte en helderheid die ik ontwikkelde, een ripple effect hadden op de mensen om me heen. Dit versterkte mijn motivatie om door te gaan en de technieken consequent toe te passen.

Het HeartMath-traject heeft me niet alleen geholpen om opgebouwde stress los te laten, maar ook om proactief om te gaan met toekomstige uitdagingen. Ik voel me beter, zowel fysiek als mentaal, en ik ben in staat om helderder te denken en effectiever te handelen in stressvolle situaties. Het heeft me een levenslang gereedschap gegeven voor zelfzorg en welzijn.

Kortom, mijn ervaring met HeartMath, onder de deskundige begeleiding van Martin, is een van de meest waardevolle investeringen in mezelf geweest. Ik kan het iedereen aanraden die op zoek is naar een evenwichtiger, effectiever en gezonder leven. Het begint bij jezelf, en de positieve effecten stralen vanzelf uit naar anderen.

Jeroen

Wil je ook je veerkracht en vitaliteit verhogen?
Neem vrijblijvend contact op en ik bespreek graag de mogelijkheden.